Brevkassen - 5/8-2022

Bekymret!

Kære Slikmund!

Jeg er temmelig bekymret for min søn! Han er ellers en frisk dreng der går til spejder hver tirsdag, hvor han hygger sig med snobrød, råbåndsknob og sin dolk. Og nej, det er ikke dolken jeg bekymrer mig om, den fungerer fint, tror jeg, det er noget helt andet.

Min dreng er 14 år og går i 8. b på Fedtegaardsskolen i Smørum, hvor han opholder sig hver dag til klokken mindst fire om eftermiddagen. Hver dag! Og dét bekymrer mig!

Ja, nu kommer det: Han har aldrig haft en pjækkedag! Aldrig! Hver eneste fucking dag går han i skole! Han kommer til tiden, hver dag! Hvad fanden laver han dog der?

Han er da ikke normal! Hvad skal jeg gøre? Jeg har prøvet at tage ham med på druktur i Sverige, grisefest i Spanien og swingerklub i Svendborg, men lige meget hjælper det. Han sidder nærmest begravet i sine bøger, så det er mig der må ordne alle damerne!

Kunne han dog blot ryge noget hash, pifte nogen cykler og rapse lidt i SuperBrugen, ja, så ville der falde en stor sten fra mit hjerte!

Kærligst Keld Kværn

Slikmund Fröjd

Ha ha ha! Du har det hårdt, Keld! Se det i øjnene! Din søn er den kommende statsminister! Han kommer til at bestemme over os når vi engang kommer på plejehjem! Så du har bare at behandle ham ordentligt, ellers hævner han sig bare! Se bare hvordan de gamle behandles på i dag!

Ha! Tag ham med til drageflyvning Snesstrup i stedet! Der ligger en bank som stadig ligger inde med kontanter. Så kan du jo begå et væbnet røveri, imens sønnike genopdager hele paletten af teoretiske teknikker omsat til praktisk handling!

For øvrigt, den swingerklub i Svendborg er totalt opreklameret! Den er også alt for dyr! Arbejder Inge stadig i baren? Hun var hot! Hils hende fra mig og sig til hende, at hun nok skal få de 500 jeg skylder hende!

Ha’ det fantastisk! Slïkmönd